Rate this item
(0 votes)

Henk Niemansverdriet "Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden"

Het is een uitspraak die me altijd is bijgebleven en misschien (mede) er toe heeft bijgedragen dat ik het vak van coach heb gekozen. Coachen is met name gericht op gedragsverbetering, inzicht krijgen in je gedrag en je denken en vooral op groei.

Niemansverdriet Coaching en Organisatie begeeft zich op het snijvlak van lifecoaching en carrierecoaching. Dit is niet geheel toevallig; na een lange carrière in de zakelijke dienstverlening waarbij HR altijd mijn grote interesse had, besloot ik in 2013 om van coachen werkelijk mijn vak te maken. En sindsdien heb ik mijn praktijk in Rotterdam. Sinds februari van dit jaar ben ik mastercoach.

Alles op het gebied van loopbaanontwikkeling vind ik interessant maar wel met een verbinding naar de persoon in zijn geheel. Vandaar dat ik altijd een link maak naar lifecoaching. Naar mijn idee kan dit niet los van elkaar worden gezien. Het overgrote deel van mijn cliënten zijn mannen en vaak hebben zij al een mooie start gemaakt met hun carrière. Vragen die dan aan de orde komen zijn: hoe krijg ik meer balans in mijn leven, hoe profileer ik me beter binnen de organisatie of hoe kom ik er achter wat ik werkelijk wil en mijn volgende stap wordt? Ik werk graag oplossingsgericht en ben praktisch van aard. In 6 tot 8 gesprekken plus het nodige huiswerk en oefeningen komen we vaak tot verrassende resultaten!

Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. We gebruiken dit gesprek voor een nadere ontmoeting en onderzoeken welke vraag er speelt. Ik werk vanuit Rotterdam maar ook op locatie. Daarnaast kunnen we ook via Skype aan de slag gaan!

Henk Niemansverdiet
www.niemansverdrietcoaching.nl

henk

 

house  Terug naar Newsblog

 

Gay Entrepreneurs

Gay Entrepreneurs is in het leven geroepen om een netwerk te creëren tussen homo ondernemers in Nederland en België. Onder het motto “groeien door verbinding” wil ik samen met jullie de handen ineen slaan.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten binnen ons netwerk! Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

New members

LisboaB.02.Timo-Descamps02.JeroenKijkindeVegte03.Maxwellnes07.Job-Zwemmer06.EgbertjanKroes

B.09.Fabio02.MartijnRoost212.SailorDudesderrek brouwerB.02.Jens07.MarcJoosten

01.ABaumann0308.Soho213.MaleExplorer201.AllanVosBelle-vie07.-Martijn-Bruil

Quotes

99.02ErolOztan

Erol Oztan, Architect

Het bundelen van krachten kan alleen maar versterkend werken. Be the Change.