Rate this item
(0 votes)

Maastricht Colours You 2015 zoekt Gay Entrepreneurs

Maastricht is dit jaar de Roze Stad van Nederland. Op 20 juni as. bezoeken duizenden bezoekers uit heel Nederland en de Euregio de stad om samen diversiteit onder de aandacht te brengen.
Ook dit jaar wordt er een InfoPromenade ingericht. Bedrijven, organisaties en anderen hebben de mogelijkheid om zichzelf daar op een creatieve manier te presenteren. 
 
Maastricht is dit jaar de Roze Stad van Nederland. Heel 2015 mag Maastricht zich “Roze Stad van Nederland” noemen. Het hoogtepunt van dit Roze Jaar is de Landelijke Roze Zaterdag op 20 juni a.s. Maar de activiteiten zijn nu al begonnen. Op 15 maart jl. was de opening van de tentoonstelling “Gijsen, flikker op!” in het Centre Céramique en op 29 maart zal het Regenboogzebrapad op het Vrijthof in Maastricht worden onthuld. Wat gaan we nog meer doen? Onze organisatie heeft met alle culturele instellingen in de regio een partnership afgesloten. Zo zullen nagenoeg alle instellingen het centrale thema ‘diversiteit’ gebruiken in hun programmering. Er is ruimte voor kunst, cultuur en mode maar ook voor film, toneel, debatten en bezinning. Natuurlijk zullen we sport, onderwijs en feesten niet vergeten! Roze Zaterdag is een jaarlijks terugkerend evenement dat elk jaar in een andere stad plaatsvindt. Op 20 juni a.s. bezoeken duizenden bezoekers uit het hele land en de Euregio onze stad om samen met ons diversiteit onder de aandacht te brengen. Onze stichting komt niet alleen op voor de belangen van de LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual en Transgenders) community maar wil heel Maastricht en omgeving bij de activiteiten betrekken. Alle kleuren van de regenboog zijn welkom! Heel Maastricht krijgt een kleurtje…
 
Ook dit jaar wordt er tijdens de Landelijke Roze Zaterdag een InfoPromenade ingericht. Onderdeel hiervan is de infomarkt. Deze Infomarkt vindt plaats op zaterdag 20 juni 2015 van 11.00 – 18:00 uur op de Maaspromenade in Maastricht. De InfoPromenade ligt in de binnenstad van Maastricht en dichtbij de pleinen waarop diverse activiteiten georganiseerd zullen worden.
 
Op het terrein van de InfoPromenade is ook een InfoStage gepland. Op dit podium hebben bedrijven, organisaties, en anderen een mogelijkheid om zichzelf op een creatieve manier te presenteren. Op de InfoStage kunnen zowel maatschappelijke als commerciële organisaties zich presenteren. Mocht je interesse hebben in een plek op de infomarkt en/of de mogelijkheid om je organisatie/bedrijf te presenteren op de InfoStage, meld je dan aan op http://www.maastricht-colours-you.nl/infopromenade/.
 

 

Maastricht1

 

house  Terug naar Newsblog

 

Gay Entrepreneurs

Gay Entrepreneurs is in het leven geroepen om een netwerk te creëren tussen homo ondernemers in Nederland en België. Onder het motto “groeien door verbinding” wil ik samen met jullie de handen ineen slaan.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten binnen ons netwerk! Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin grfacebook-logotwitter-bird3

 

Powered by Toren Communicatie

New members

LisboaB.02.Timo-Descamps02.JeroenKijkindeVegte03.Maxwellnes07.Job-Zwemmer06.EgbertjanKroes

B.09.Fabio02.MartijnRoost212.SailorDudesderrek brouwerB.02.Jens07.MarcJoosten

01.ABaumann0308.Soho213.MaleExplorer201.AllanVosBelle-vie07.-Martijn-Bruil

Quotes

99.02ErolOztan

Erol Oztan, Architect

Het bundelen van krachten kan alleen maar versterkend werken. Be the Change.