Rate this item
(0 votes)

Oprichting Gay Straight Football Network

image13- In veel Europese landen zijn ze al actief; voetbalfans tegen homofobie. Ook in Nederland is er nu een groep fans actief opgericht door Stichting Pro-Respect: het Gay Straight Football Network (GSFN) opgericht in het kader van de Internationale actiemaand "voetbal tegen homofobie".
Een aantal lesbisch, homo-, bi-, en transgender (LHBT) en 'open minded'  voetbalfans van diverse Nederlandse clubs en amateur voetballers zijn dit initiatief begonnen.

De oprichters van GSFN hopen een bijdrage te kunnen leveren aan het bestrijden van homofobie in de sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder. Iedereen die van voetbal houdt is welkom, onder andere voetbalfans, amateur-en beroepsvoetballers, scheidsrechters en trainers.

 

GetAttachmentHet GSFN is een initiatief dat ondersteund wordt door FARE Network en Football versus Homophobia, twee internationale organisaties tegen discriminatie, racisme en homofobie in het voetbal. De eerste actiedag zal plaatsvinden op 21 februari in het stadion van FC Den Bosch tijdens de wedstrijd FC Den Bosch - Almere City FC. De GSFN is bereikbaar via de website www.pro-respect.nl 
(hier treft u ook meer informatie over het GSFN) Facebook www.facebook.com/Ieder1Gelijk.en Twitter www.twitter.com/Pro_Respect

Meer info: www.pro-respect.nl

 

house  Terug naar Newsblog
 

 

Gay Entrepreneurs

Gay Entrepreneurs is in het leven geroepen om een netwerk te creëren tussen homo ondernemers in Nederland en België. Onder het motto “groeien door verbinding” wil ik samen met jullie de handen ineen slaan.

More in this category: Come Out and Create Business! »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten binnen ons netwerk! Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

New members

LisboaB.02.Timo-Descamps02.JeroenKijkindeVegte03.Maxwellnes07.Job-Zwemmer06.EgbertjanKroes

B.09.Fabio02.MartijnRoost212.SailorDudesderrek brouwerB.02.Jens07.MarcJoosten

01.ABaumann0308.Soho213.MaleExplorer201.AllanVosBelle-vie07.-Martijn-Bruil

Quotes

99.02ErolOztan

Erol Oztan, Architect

Het bundelen van krachten kan alleen maar versterkend werken. Be the Change.