Gay Entrepreneurs

Gay Entrepreneurs

Gay Entrepreneurs is in het leven geroepen om een netwerk te creëren tussen homo ondernemers in Nederland en België. Onder het motto “groeien door verbinding” wil ik samen met jullie de handen ineen slaan.

Samen werken aan business: 4 juni 2016 in Amsterdam

Ben jij een zelfstandig dienstverlener die zijn vak met passie uitoefent? Maar wil jij eigenlijk veel meer klanten helpen dan nu het geval is? Heb je geen zin meer in gepieker, er alleen voor staan, tijdverspilling en verkeerde investeringen? En vind je het leuk om andere zelfstandigen te ontmoeten? Dan is de introductietraining Bright Business Improvement iets voor jou!

Zaterdag 4 juni 2016
Restaurant In de Waag, Nieuwmarkt 4, Amsterdam
10:00 - 16:00 uur

Met Bright Business Improvement verwerf jij op laagdrempelige wijze nieuwe inzichten, die jou verder helpen met de groei van je onderneming. Tijdens de training leer je:

  • 3 manieren om je bedrijf duidelijk zichtbaar in de markt te zetten;
  • Hoe jij structuur aanbrengt in je dienstverlening;
  • Hoe jij anderen kunt overtuigen door communicatief 'de klik' te maken;
  • Hoe jij tegenslagen en negatieve emoties ombuigt naar positiviteit en actie.

En heb je tijdens en na afloop van de bijeenkomst de mogelijkheid om te netwerken met de andere deelnemers!

Het runnen van een eigen business kan zo mooi zijn. Het geeft je vrijheid en de mogelijkheid om zaken uit te dragen volgens jouw eigen visie. Toch frustreert het veel dienstverleners dat de meeste tijd verloren gaat aan het werven van klanten en het zoeken naar de juiste bedrijfsstructuur. Ik ken het gevoel maar al te goed. Tegelijkertijd geloof ik dat ook jij kunt genieten van je passie en het verdient om zorgeloos te ondernemen! Hoe fijn is het dat er dan iemand is die jou daarbij helpt. Ik weet nu hoe mooi het is. En dat gun ik jou ook!

"Inhoudelijk vond ik de training goed in elkaar steken. Ik vond het een leuke, leerzame sessie!
Het heeft mijn denken verder aangescherpt. Ik heb mijn actieplan kunnen aanvullen
om het succes van mijn bedrijf verder uit te bouwen!"

Ik vind het leuk om zoveel mogelijk zelfstandig dienstverleners te helpen. Om die reden bied ik de training tegen kostprijs aan. Voor slechts € 57,00 excl. BTW krijg jij een geheel verzorgde dag. Studiemateriaal, koffie, thee, water, versnaperingen, een goede lunch, waardevolle inzichten én nieuwe contacten zijn bij de prijs inbegrepen. Bovendien komen de kosten in aanmerking voor fiscale aftrekbaarheid.

Investeer een dag in jezelf en kies voor de Bright Business Improvement!

Zaterdag 4 juni 2016 van 10:00 tot 16:00 uur 
Locatie: In de Waag
Nieuwmarkt 4, Amsterdam

De training vindt doorgang bij minimaal 10 deelnemers. Er is slechts een gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Vul daarom direct het aanmeldformulier in! Wil je wel deelnemen, maar komt 4 juni jou niet uit? Laat dan hier je gegevens achter. Ik houd je dan op de hoogte van de volgende Bright Business Improvement!

IMG 2990 opt

 

house  Terug naar Newsblog

 

Maastricht Colours You 2015 zoekt Gay Entrepreneurs

Maastricht is dit jaar de Roze Stad van Nederland. Op 20 juni as. bezoeken duizenden bezoekers uit heel Nederland en de Euregio de stad om samen diversiteit onder de aandacht te brengen.
Ook dit jaar wordt er een InfoPromenade ingericht. Bedrijven, organisaties en anderen hebben de mogelijkheid om zichzelf daar op een creatieve manier te presenteren. 
 
Maastricht is dit jaar de Roze Stad van Nederland. Heel 2015 mag Maastricht zich “Roze Stad van Nederland” noemen. Het hoogtepunt van dit Roze Jaar is de Landelijke Roze Zaterdag op 20 juni a.s. Maar de activiteiten zijn nu al begonnen. Op 15 maart jl. was de opening van de tentoonstelling “Gijsen, flikker op!” in het Centre Céramique en op 29 maart zal het Regenboogzebrapad op het Vrijthof in Maastricht worden onthuld. Wat gaan we nog meer doen? Onze organisatie heeft met alle culturele instellingen in de regio een partnership afgesloten. Zo zullen nagenoeg alle instellingen het centrale thema ‘diversiteit’ gebruiken in hun programmering. Er is ruimte voor kunst, cultuur en mode maar ook voor film, toneel, debatten en bezinning. Natuurlijk zullen we sport, onderwijs en feesten niet vergeten! Roze Zaterdag is een jaarlijks terugkerend evenement dat elk jaar in een andere stad plaatsvindt. Op 20 juni a.s. bezoeken duizenden bezoekers uit het hele land en de Euregio onze stad om samen met ons diversiteit onder de aandacht te brengen. Onze stichting komt niet alleen op voor de belangen van de LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual en Transgenders) community maar wil heel Maastricht en omgeving bij de activiteiten betrekken. Alle kleuren van de regenboog zijn welkom! Heel Maastricht krijgt een kleurtje…
 
Ook dit jaar wordt er tijdens de Landelijke Roze Zaterdag een InfoPromenade ingericht. Onderdeel hiervan is de infomarkt. Deze Infomarkt vindt plaats op zaterdag 20 juni 2015 van 11.00 – 18:00 uur op de Maaspromenade in Maastricht. De InfoPromenade ligt in de binnenstad van Maastricht en dichtbij de pleinen waarop diverse activiteiten georganiseerd zullen worden.
 
Op het terrein van de InfoPromenade is ook een InfoStage gepland. Op dit podium hebben bedrijven, organisaties, en anderen een mogelijkheid om zichzelf op een creatieve manier te presenteren. Op de InfoStage kunnen zowel maatschappelijke als commerciële organisaties zich presenteren. Mocht je interesse hebben in een plek op de infomarkt en/of de mogelijkheid om je organisatie/bedrijf te presenteren op de InfoStage, meld je dan aan op http://www.maastricht-colours-you.nl/infopromenade/.
 

 

Maastricht1

 

house  Terug naar Newsblog

 

Henk Niemansverdriet "Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden"

Het is een uitspraak die me altijd is bijgebleven en misschien (mede) er toe heeft bijgedragen dat ik het vak van coach heb gekozen. Coachen is met name gericht op gedragsverbetering, inzicht krijgen in je gedrag en je denken en vooral op groei.

Niemansverdriet Coaching en Organisatie begeeft zich op het snijvlak van lifecoaching en carrierecoaching. Dit is niet geheel toevallig; na een lange carrière in de zakelijke dienstverlening waarbij HR altijd mijn grote interesse had, besloot ik in 2013 om van coachen werkelijk mijn vak te maken. En sindsdien heb ik mijn praktijk in Rotterdam. Sinds februari van dit jaar ben ik mastercoach.

Alles op het gebied van loopbaanontwikkeling vind ik interessant maar wel met een verbinding naar de persoon in zijn geheel. Vandaar dat ik altijd een link maak naar lifecoaching. Naar mijn idee kan dit niet los van elkaar worden gezien. Het overgrote deel van mijn cliënten zijn mannen en vaak hebben zij al een mooie start gemaakt met hun carrière. Vragen die dan aan de orde komen zijn: hoe krijg ik meer balans in mijn leven, hoe profileer ik me beter binnen de organisatie of hoe kom ik er achter wat ik werkelijk wil en mijn volgende stap wordt? Ik werk graag oplossingsgericht en ben praktisch van aard. In 6 tot 8 gesprekken plus het nodige huiswerk en oefeningen komen we vaak tot verrassende resultaten!

Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. We gebruiken dit gesprek voor een nadere ontmoeting en onderzoeken welke vraag er speelt. Ik werk vanuit Rotterdam maar ook op locatie. Daarnaast kunnen we ook via Skype aan de slag gaan!

Henk Niemansverdiet
www.niemansverdrietcoaching.nl

henk

 

house  Terug naar Newsblog

 

dinsdag, 06 januari 2015 14:26

Zijn homo's betere ondernemers?

Zijn homo's betere ondernemers?

Homo’s en lesbiennes zijn zeldzaam aan de top van het bedrijfsleven. Maar vanwege hun geaardheid zouden ze betere ondernemers zijn.

Aan de top van het bedrijfsleven zijn homo’s zwaar ondervertegenwoordigd. Uit recent Amerikaans onderzoek blijkt dat van de duizend grootste bedrijven in de Verenigde Staten, niet één bestuursvoorzitter openlijk homoseksueel is. De bedrijfscultuur zou in veel gevallen niet erg homovriendelijk zijn. Geen wonder dat het ondernemerschap voor mannen en vrouwen die “uit de kast” zijn gekomen lonkt. En ze zouden vanwege hun geaardheid nog weleens betere ondernemers kunnen zijn dan heteroseksuele ondernemers.

Roze leiders zijn beter
De Amerikaanse consultant Kirk Snyder deed vijf jaar lang onderzoek naar homoseksuele leiders en tekende de resultaten op in zijn boek 'The G quotient: why gay executives are excelling as leaders'. Hij beschrijft dat homo’s en lesbiennes die openlijk voor hun geaardheid uitkomen door de bank genomen betere leiders zijn. Eén van de verklaringen die Snyder in zijn boek aandraagt voor de betere prestaties is dat ze hun werknemers niet op één aspect beoordelen. Dit kan komen omdat mensen die uit de kast komen maar al te goed weten hoe het is om op basis van één enkele eigenschap een etiket opgeplakt te krijgen. Roze leiders zouden dus met name op het intrapersonele vlak beter presteren dan de 'gewone' hetero leider.

Glazen kast
Het lijkt vooral het gebrek aan tolerantie in het (Amerikaanse) bedrijfsleven voor homoseksuelen te zijn dat topmannen en vrouwen doet besluiten niet openlijk voor hun geaardheid uit te komen of noopt tot het starten van een eigen onderneming.

Volgens de Amerikaanse website voor ondernemers Inc.com is er zelfs een term voor: “the glass closet”, vergelijkbaar met het glazen plafond voor vrouwen. En misschien wel erger: in 29 staten van de VS is het wettelijk toegestaan om iemand te ontslaan omdat hij of zij homoseksueel is.

Of de bedrijven die de homo-ondernemers starten ook in financieel opzicht structureel beter presteren is niet onderzocht.

image3

 

house  Terug naar Newsblog

 

donderdag, 16 oktober 2014 13:23

Kwart zzp'ers actief op marktplaats

Kwart zzp'ers actief op marktplaats

image9

- Ruim 23 procent van de zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) gebruikt online marktplaatsen om opdrachten binnen te halen.

Dat blijkt donderdag uit het thema-onderzoek 'Marktplaatsen' van de ZZP Barometer, waaraan dit kwartaal 1673 zelfstandigen deelnamen.

De helft van de zzp’ers geeft aan bij een tot vijf marktplaatsen ingeschreven te staan. Vier van de vijf zzp'ers hebben in de afgelopen jaren een of meer opdrachten via deze marktplaatsen binnengesleept.

De grootste marktplaatsen in Nederland zijn Freelance.nl, Werkspot.nl, Marktplaats.nl en Victor Mundi. Volgens de directeur van Freelance.nl neemt het aantal zelfstandigen op online marktplaatsen toe. Het aantal leden op zijn platform steeg de afgelopen vijf jaar van 60.000 naar 235.000.

Betalen

ZZP’ers lijken verdeeld over de vraag of marktplaatsen betaald moeten worden. Ruim 30 procent is bereid te betalen, maar 44 procent is dat niet.

Een meerderheid wil wel betalen "als er voldoende relevante, exclusieve en rechtstreekse opdrachten beschikbaar zijn". Voorwaarde is dan ook dat er gratis kennis gemaakt kan worden met de betreffende marktplaats.

"Betalen op basis van een match, een percentage van het uurtarief of een vast bedrag per maand heeft in dat geval de voorkeur", aldus het Barometer-onderzoek.

Bron: NUzakelijk

 

house  Terug naar Newsblog
 

 

donderdag, 06 februari 2014 12:53

Oprichting Gay Straight Football Network

Oprichting Gay Straight Football Network

image13- In veel Europese landen zijn ze al actief; voetbalfans tegen homofobie. Ook in Nederland is er nu een groep fans actief opgericht door Stichting Pro-Respect: het Gay Straight Football Network (GSFN) opgericht in het kader van de Internationale actiemaand "voetbal tegen homofobie".
Een aantal lesbisch, homo-, bi-, en transgender (LHBT) en 'open minded'  voetbalfans van diverse Nederlandse clubs en amateur voetballers zijn dit initiatief begonnen.

De oprichters van GSFN hopen een bijdrage te kunnen leveren aan het bestrijden van homofobie in de sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder. Iedereen die van voetbal houdt is welkom, onder andere voetbalfans, amateur-en beroepsvoetballers, scheidsrechters en trainers.

 

GetAttachmentHet GSFN is een initiatief dat ondersteund wordt door FARE Network en Football versus Homophobia, twee internationale organisaties tegen discriminatie, racisme en homofobie in het voetbal. De eerste actiedag zal plaatsvinden op 21 februari in het stadion van FC Den Bosch tijdens de wedstrijd FC Den Bosch - Almere City FC. De GSFN is bereikbaar via de website www.pro-respect.nl 
(hier treft u ook meer informatie over het GSFN) Facebook www.facebook.com/Ieder1Gelijk.en Twitter www.twitter.com/Pro_Respect

Meer info: www.pro-respect.nl

 

house  Terug naar Newsblog
 

 

donderdag, 06 maart 2014 12:53

Come Out and Create Business!

Come out and create Business!

image14

VIP Training
In 3 stappen naar een zichtbare en florerende onderneming

Het runnen van een succesvolle praktijk of onderneming kan zo mooi zijn. Het is een droom die velen nastreven. Toch lukt het veel ondernemers niet om zich te ontworstelen van omzetstagnatie, onzichtbaarheid en radeloosheid.

Ik ben op zoek naar dienstverleners die zich hierin herkennen en samen met mij willen bewijzen dat zij wel dégelijk in slechts 3 stappen hun omzet kunnen vermenigvuldigen!

Ben jij toe aan groei en durf jij de uitdaging met mij aan te gaan? Come out and create business!
In één dag leer ik jou wat er voor nodig is:

• Het vinden van jouw niche, waardoor de juiste mensen jou weten te vinden;
• Het profileren van jouw onderneming in de markt, waardoor jij hogere prijzen kunt vragen;
• Het ontwikkelen van unieke diensten en meervoudige inkomstenbronnen, waarmee jij jezelf bevrijdt van uurtarieven;
• Integere verkooptechnieken waarmee je jouw klanten de waarde van jouw diensten laat inzien.

Come out and create business!© biedt jou:

• Cursusmateriaal met opdrachten, checklists en direct implementeerbare templates, waarmee het geleerde meteen in de praktijk kan worden gebracht;
• Een geluidsopname van de trainingsdag;
• Netwerkmogelijkheden met ondernemers uit het Bright Level Netwerk.

Plus een bonus t.w.v. € 170,00:

• Twee follow-up business consults van 60 minuten (telefonisch of online). Kort na de training krijg jij extra één-op-één begeleiding op jouw weg naar succes!

De waarde van deze VIP-training is € 890,00. Veel geld? Tijdens de training leer jij hoe je dit met één klant weer terugverdient!

Wil jij er nu écht voor gaan? Dan zoek ik jou! Toon je motivatie en beslis snel:

Meld je aan vòòr 25 maart 2014 en betaal slechts € 690,00!!

Om het ambitieuze rendement voor alle deelnemers te waarborgen, vindt er vooraf een telefonisch intakegesprek plaats. Je zit dus nergens aan vast, totdat we allebei ‘Ja’ hebben gezegd!

Voor aanmelding of meer informatie: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar www.brightlevelcoaching.nl/diensten

Come out Create Busines

 

house  Terug naar Newsblog
 

 

donderdag, 06 november 2014 12:51

Een sterk netwerk

Beste Gay Entrepreneur

image15

Fijn dat ik mij hier aan jou mag voorstellen! Mijn naam is Job Zwemmer. Als business coach help ik homo ondernemers die verder willen groeien naar een zichtbare en florerende onderneming. Onlangs ben ik contact gekomen met Paulo Oliveira, de eigenaar van gayentrepreneurs.nl. In het gezellige Zuid-Limburgse hebben wij onder het genot van een wijntje gesproken over onze bijzondere raakvlakken binnen de (zakelijke) gay community. Wij geloven in het potentieel van de deelnemers en de kracht van het netwerk!

Daarom hebben wij besloten om een grotere meerwaarde te bieden aan de deelnemers van gayentrepreneurs.nl. Door het leveren van interessante content én het creëren van onderlinge interactie kunnen wij elkaar versterken. Versterken in persoonlijke en zakelijke groei, zichtbaarheid en in business. Heb jij een goed idee over de wijze waarop wij dit kunnen vormgeven? Plaats een reactie of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons!

Verwijzingen op websites, bloggen en social media zijn goede manieren om de zichtbaarheid van je onderneming te verhogen. Het draagt bij aan de know – like – trust-factor. Potentiële klanten leren je daarmee kennen (know), waarna zij jou mogelijk leuk gaan vinden (like). Een gedeelte van de ‘likers’ gaat jou vervolgens vertrouwen (trust). En een aantal ‘trusters’ zal uiteindelijk een product of dienst van jou overwegen.

Zelf heb ik gemerkt dat het face-to-face contact de beste bijdrage levert aan de ‘trustfactor’. Bezoek daarom met enige regelmaat een event, netwerkborrel of conferentie. Vooral voor mensen zoals ik, die wat minder affiniteit hebben met social media, is dit een goede manier om je zichtbaarheid (dus aantal klanten) te vergroten. Toch merk ik in mijn omgeving dat niet iedereen staat te springen om een netwerkevent te bezoeken. De drie meest voorkomende bezwaren:

Mijn doelgroep loopt niet rond op netwerkevents
Dat geloof ik direct. De kracht van netwerkevents ligt echter in de tweede graad. Jouw kansen liggen niet primair bij de mensen die je daar ontmoet, maar wel in hún netwerken. Je hebt maar een beperkt aantal mensen nodig om een veel groter publiek te bereiken. En een aanbeveling levert de leukste en meest gemotiveerde klanten op! Soms pas weken of maanden later, maar toch!

Ik hou er niet van om een verkooppraatje te houden
Dat hoeft ook niet. Het is beter om een ander te laten praten dan zelf de hele tijd aan het woord te zijn. Zorg vooraf dat je een vraag paraat hebt voor als iemand op je afstapt met het geijkte “wat brengt jou hier?” Jouw antwoord in de trant van “Ik zoek iemand die mij meer kan vertellen over –probleem van jouw doelgroep-“, levert vaak voor jou nuttige informatie en verwijzingen naar interessantere netwerken op.

Ik spreek niet graag onbekende mensen aan
Vraag of je als gastspreker op het event mag optreden. Deze fantastische tip kreeg ik van een ondernemer die er moeite mee heeft om op vreemden af te stappen en een één-op-één gesprek te voeren. Spreken voor publiek, een in zijn ogen veilige anonieme massa, vond hij geen enkel probleem. “Ik had mijzelf in nog geen tien minuten gepresenteerd. Na afloop kwamen er tal van mensen op mij af die een praatje wilde maken. Daar hoefde ik niets voor te doen. Heb er zelf een aantal deals aan over gehouden!”

Tot zover enkele tips over netwerken. Hoe kijk jij hier tegenaan? Aanvullingen zijn meer dan welkom!

Hartelijke groet en succes!

Job Zwemmer
Bright Level Business Coaching

Meer tips en advise? Schrijf je in op de gratis Bright Level Flits op de website of facebook. Je maakt dan meteen kans op een gratis business consult!

house  Terug naar Newsblog

 

vrijdag, 06 februari 2015 13:30

4 Gouden Tips die jouw productiviteit verhogen

4 Gouden Tips die jouw productiviteit verhogen

image16Ondernemers hebben het graag druk. Druk met van alles, druk met niks, het ene project halverwege op de rit, terwijl het volgende zich alweer aandient. Druk met voorbereidingen, druk met keuzes: werk of opleiding, werk of vakantie, doorgaan op de huidige koers of toch het roer om? Druk met klanten, terwijl de week tijd tekort heeft. En tijd is toch geld?

Regelmatig vertellen dienstverleners mij, dat zij vanwege tijdgebrek niet alle taken uitgevoerd krijgen die zij hadden willen doen. Dit bezorgt hen een onrustig gevoel. Bij de ene persoon resulteert dit gevoel in overmatig werken. De ander daarentegen verlamt, niet meer wetende waar te beginnen.

De oplossing ligt in een planning die jouw productiviteit verhoogt én jouw gemoedsrust verbetert. Graag help ik jou in een gratis telefoongesprek om dit te realiseren.

Ik geef je nu alvast 4 tips-van-de-sluier, waarmee je direct zelf aan de slag kunt!

Lees verder >> 

 

feed  Abonneer je op onze blog
house  Terug naar Newsblog
book open  Naar nieuwsarchief 2013

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten binnen ons netwerk! Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

New members

LisboaB.02.Timo-Descamps02.JeroenKijkindeVegte03.Maxwellnes07.Job-Zwemmer06.EgbertjanKroes

B.09.Fabio02.MartijnRoost212.SailorDudesderrek brouwerB.02.Jens07.MarcJoosten

01.ABaumann0308.Soho213.MaleExplorer201.AllanVosBelle-vie07.-Martijn-Bruil

Quotes

99.02ErolOztan

Erol Oztan, Architect

Het bundelen van krachten kan alleen maar versterkend werken. Be the Change.