Gay Entrepreneurs Ibiza Business Retraite

13 t/m 18 september 2016


IbizaMet trots presenteren wij de tweede editie van het Gay Entrepreneurs Ibiza Business Retraite! Na het succes van vorig jaar, wordt ook in 2016 in samenwerking met Bright Level Business Coaching een uniek programma neergezet.
Een week lang neem jij deel aan interessante workshops over zakelijke en persoonlijke groei. Ook ben je van harte uitgenodigd om vanuit je eigen expertise een workshop te verzorgen. Elkaar ontmoeten, van elkaar leren én plezier hebben is het uitgangspunt. En uiteraard is er voldoende ruimte om te genieten van al het moois dat Ibiza te bieden heeft!

Waarom jij erbij wilt zijn!

Goed worden in je vak vergt investeren in kennis en vaardigheden. Daar weet jij alles van. Het vormt jouw professionaliteit en is de basis voor jouw business. Maar daar alleen red je het niet mee. Je hebt gemerkt dat het ondernemen veel meer van je verlangt. Hoe vind je de juiste klanten, hoe maak je je diensten winstgevender én interessanter voor jouw doelgroep, hoe houd je structuur in de waan van alledag? Allemaal essentiële vraagstukken die het verschil uitmaken.

Hoe fijn is het om met deze thema’s aan de slag te gaan op het magische eiland Ibiza. Het is een prachtige kans om andere ambitieuze ondernemers te ontmoeten die durven te reflecteren en te investeren in zichzelf. Daarnaast biedt de week een enorme meerwaarde ten opzichte van een reguliere training, omdat het intensief samenwerken op een mooie locatie jou veel nieuwe inzichten oplevert.

Wat kun jij verwachten?


IB pic1Met minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers gaan wij leren, netwerken en plezier hebben. Met elkaar en voor elkaar. Ontspanning met mindfull oefeningen, gezelligheid en samen koken, actie met intensieve wandelingen met als beloning een welverdiende duik in een mooie baai. Maar we gaan elkaar ook helpen om antwoorden te krijgen op vraagstukken die zakelijk of privé spelen. We gaan elkaar feedback geven en je de spiegel voor houden. En natuurlijk is er ook ruimte om met elkaar het prachtige eiland te beleven, zowel het nachtleven als de rust en de natuur.

Wat leer je?

In een geweldige en ontspannen omgeving leer jij hoe je:

sort asc  Los komt uit de waan van alledag en hoe jij je comfort zone blijvend vergroot;

sort asc  Een onderscheidend bedrijfsprofiel creëert vanuit je persoonlijke missie,
      waardoor je met zelfvertrouwen een unieke onderneming runt;

sort asc  Duidelijk zichtbaar wordt binnen je doelgroep, waardoor je meer klanten aantrekt;

sort asc  Jezelf als expert profileert in de markt, waardoor je een continue stroom van klanten genereert;

sort asc  Hoe jij tegenslag en negatieve emoties omzet in positiviteit en actie;

sort asc  Hoe jouw persoonlijke groeiplan er uit ziet voor de 12 maanden erna!

Kortom, je ontvangt de belangrijkste bouwstenen waarmee je direct zelf verder aan de slag kunt!

Wat krijg je?


sort asc   2 masterclasses van ieder een dag, waarin jij alles leert over het (verder) bouwen aan een zichtbare
        en florerende onderneming;

sort asc   3 intervisiesessies, waarin jij zakelijke en persoonlijke vraagstukken kunt voorleggen aan de andere
        deelnemers, die jou verrijken met nieuwe inzichten;

sort asc   Checklists en templates, waarmee jij het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen;

IB pic4IB pic3IB pic2

 

Bonus:

sort asc   onbeperkt aantal individuele coachsessie, waarin belemmeringen in jouw zakelijke en persoonlijke groei inzichtelijk worden gemaakt en worden aangepakt.

En natuurlijk een onvergetelijk verblijf in een prachtig gelegen villa met privé zwembad! Er is veel privacy en er zijn voldoende twee- en driepersoonskamers. Wifi is aanwezig. Elke ochtend kun je genieten van een prima ontbijt. Bedlinnen, handdoeken en strandlakens zijn aanwezig. Het vervoer van en naar het vliegveld wordt verzorgd, evenals het vervoer van en naar prachtige locaties op het eiland.

 

De investering


IB pic5De investering voor de onvergetelijke week bedraagt slechts € 950,00 excl. BTW. Dit is een totaalprijs voor het verblijf, deelname aan het programma, ontbijt, lunch, frisdranken, versnaperingen en borrels. Diners bij de villa zijn ook bij de prijs inbegrepen. Plus veel verrassende extra's! Als we er in overleg voor kiezen om buiten de deur te eten, dan komen deze kosten, evenals eventueel uitgaan of andere persoonlijke uitgaven, voor eigen rekening.

De vlucht dien je zelf te boeken. Na aanmelding ontvang je van ons vluchtadviezen, zodat jij zelf de meest voordelige vlucht en luchthaven van vertrek kunt kiezen.

Mooie bijkomstigheid is, dat de investering in aanmerking komt voor fiscale aftrekbaarheid!


Maak nu gebruik van vroegboekkorting!


Meld je aan voor 1 april 2016 en profiteer van € 150,00 vroegboekkorting! Je betaalt dan slechts € 800,00 excl. BTW. Een investering die zich razendsnel weer terugverdient! De facturering vindt plaats na 1 april 2016 en uiteraard alleen bij voldoende deelname.

Wees gegarandeerd van deelname en neem alvast een optie!
Na aanmelding vindt er eerst nog een telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Je hoeft je aanmelding pas na dit gesprek definitief te maken. Laat dus gerust via onderstaand aanmeldformulier je gegevens achter, ook als je nu nog vragen hebt! Als je liever telefonisch contact opneemt, bel dan met Job Zwemmer op telefoonnummer +31.6.13357966.

>> Aanmeldformulier

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten binnen ons netwerk! Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

New members

LisboaB.02.Timo-Descamps02.JeroenKijkindeVegte03.Maxwellnes07.Job-Zwemmer06.EgbertjanKroes

B.09.Fabio02.MartijnRoost212.SailorDudesderrek brouwerB.02.Jens07.MarcJoosten

01.ABaumann0308.Soho213.MaleExplorer201.AllanVosBelle-vie07.-Martijn-Bruil

Quotes

99.02ErolOztan

Erol Oztan, Architect

Het bundelen van krachten kan alleen maar versterkend werken. Be the Change.