Over ons

Gay Entrepreneurs is in het leven geroepen om een netwerk te creëren tussen homo ondernemers in Nederland en België. Onder het motto “groeien door verbinding” wil ik samen met jullie de handen ineen slaan.

07.Job ZwemmerMijn naam is Job Zwemmer. In het dagelijks leven help ik ambitieuze gay entrepreneurs en anderen hoe zij verder kunnen groeien naar meer zichtbaarheid en succes. Naast mijn werk als business coach, geloof ik sterk in de kracht van de verbinding. Elkaar kennen, inspireren, ondersteunen en opdrachten gunnen helpt bijdragen aan verdere persoonlijke en zakelijke groei. Dat is het doel van Gay Entrepreneurs!

Ben je homo ondernemer (M/V) of ondernemend, ZZP’er of freelancer, meld je dan nu aan! Een vermelding op onze website is gratis. Ga naar aanmelden en vul het aanmeldformulier volledig in. Je wordt dan bovendien via email op de hoogte gehouden van activiteiten die wij organiseren, zoals netwerkbijeenkomsten, workshops of de jaarlijkse Ibiza-week! Check ook onze uitgebreidere advertentiemogelijkheden.

Ken je meer homo ondernemers? Attendeer hen dan op onze website. En heb je nog vragen?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel mij op +31 6 13357966.

Hartelijke groet,
Job Zwemmer

P.S.
Meld je meteen aan voor onze nieuwsbrief links onderaan deze pagina! Ik houd je dan op de hoogte van onze activiteiten!

 young-entrepreneur

 

NB:
Alle ondernemers op deze website zijn vermeld op eigen verzoek. Gay Entrepreneurs bepaalt zelf welke afbeelding op de website gebruikt zal worden. Logo aanleveren is mogelijk. Alle vermeldingen worden in alfabetische volgorde geplaatst. Gay Entrepreneurs behoudt het recht om aanmeldingen te weigeren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten binnen ons netwerk! Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

New members

LisboaB.02.Timo-Descamps02.JeroenKijkindeVegte03.Maxwellnes07.Job-Zwemmer06.EgbertjanKroes

B.09.Fabio02.MartijnRoost212.SailorDudesderrek brouwerB.02.Jens07.MarcJoosten

01.ABaumann0308.Soho213.MaleExplorer201.AllanVosBelle-vie07.-Martijn-Bruil

Quotes

99.02ErolOztan

Erol Oztan, Architect

Het bundelen van krachten kan alleen maar versterkend werken. Be the Change.